Tjänster​

Tjänster

KONTORSSTÄDNING

Genom att anlita oss på Lucky star kan du hålla hemmet fläckfritt och samtidigt få tid över till de viktigare sakerna i livet som familj, fritids- aktiviteter eller bara att koppla av för en stund.

HEMSTÄDNING

Med lika stor omsorg som vi tar hand om våra kunders hem sköter vi även kontorsstädning. En ren och fräsch arbetsplats är en förutsättning för en bra arbetsmiljö och trivsel på jobbet.

FLYTTHJÄLP

Vi på Lucky star hjälper er när det är dags att flytta. Vi är den flytthjälp som ni behöver, och ett perfekt bolag att få både flytthjälp och flyttstädning ifrån.

SPECIAL STÄDUPPDRAG

Ibland kan man behöva hjälp med något speciellt, då är det bara att ringa oss på Lucky star och berätta vad ni behöver hjälp med.

FLYTTSTÄD

Flyttstädning innebär inte bara ytlig rengöring och därför bör den utföras av fackfolk. Hos oss kan du beställa garantistädning med fasta priser.

FÖNSTERPUTS

Vi kan fönsterputs, allt från kontor, sjukhem till hotell, villor och lägenheter. Tiden som fönsterputsning tar i anspråk kan du ägna åt annat om du använder dig av Lucky star

RUT avdrag

Du vet väl att du kan få göra avdrag på din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för hushällsnära tjänster.

För att du ska få skattereduktion behöver arbetet vara utfört i eller i nara anslutning till bostaden och personen eller företaget du anlitar maste ha F-skattsedel. 

Stäng meny